T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TEKİRDAĞ / MALKARA - Malkara Mesleki Eğitim Merkezi

Öğretmenlerimize Okulumuza Yönelik Beklenti Anketi Düzenledik

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Tekirdağ Bilişim Sistemleri (TEKBİS) internet sayfasında https://tekirdagkodluyor.meb.gov.tr/tekbis/survey.php?institute=f9c95581bc604c306a30faec0bfedc31&survey=357 linki verilerek düzenlenen "Öğretmen Beklenti Anketi "ne çevrimiçi olarak tüm öğretmenlerimiz (8 kişi) katılım sağlamıştır. Anket sorularını, anket sonuçlarını ve anket değerlendirmesini aşağıda paylaşıyoruz.

ÖĞRETMEN BEKLENTİ ANKETİ DEĞERLENDİRME

1-İhtiyaç duyduğumda okul yöneticileri ile rahatlıkla konuşabilmek isterim.

-Okulumuzda personel sayısı az olduğundan okul personeli arasında tam bir aile sıcaklığı havası mevcuttur. Bu netice ile personel hem kendi arasında hem de okul  idareciler arasında her yönden engelsiz bir iletişim ortamı mevcuttur.

2-İhtiyaç duyduğumda meslektaşlarım ile rahatlıkla konuşabilmek isterim.

-Okulumuzda personel sayısı az olduğundan okul personeli arasında tam bir aile sıcaklığı havası mevcuttur. Bu netice ile okul personelimiz arasında herhangi bir olumsuz iletişim yaşanmamaktadır.

3-Okul personeline yönelik kurum kültürünün geliştirilmesi için, gezi, piknik vb faaliyetlerin gerçekleştirilmesini isterim.

-Okulumuzda eğitim-öğretim yılı içerisinde gezi ve piknik faaliyetlerimiz yapılmaktadır.

4-Okulumda yapılan faaliyetlerde herkesin birbirine yardımcı olmasını isterim.

-Okulumuzdaki personel arasındaki birlik ve beraberliğin oluşturduğu atmosfer içerisinde yardımlaşma ve dayanışma en üst seviyededir.

5-Okulumda, müfredat dışı yapılan çalışmaların fark edilmesini ve desteklenmesini isterim.

-Personelimizin il ve ilçe genelinde yapılan her türlü yarışmalara katılması teşvik edilmektedir. Öğretmenlerimizin elde ettiği başarılar kurum resmi web sitesinde ve okulumuzun sosyal medya hesaplarından paylaşılmaktadır.

6-Okulumda öğretmenleri ilgilendiren kararların, öğretmenlerin katılımıyla demokratik bir şekilde alınmasını isterim.

-Sene başında yapılan okul öğretmenleri kurul toplantısında herkesi ilgilendiren en önemli kararlar demokratik bir şekilde alınmaktadır. Bunun haricinde spontane gelişen durumlar ile ilgili anlık toplantılarımız tüm personelin katılımı ile yapılarak görüşleri alınmaktadır.

7-Yöneticilerimin, yaratıcı ve yenilikçi düşüncelerin üretilmesini teşvik etmesini isterim.

-Merkezi ve yerel düzeyde düzenlenen yüz yüze ya da uzaktan eğitim yolu ile yapılan seminer ve kurslara personelimizin katılımını sağlayarak bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi konusunda personelimiz desteklenmektedir.

8-Yöneticilerimin iyi performans gösteren personeli (veya ekibi) teşvik etmesini isterim.

-Okul idaremiz, çeşitli etkinlik ve yarışmalarda derece alan personeli başarı ve üstün başarı belgesi alması konusunda desteklemekte ayrıca okul resmi web sitesi ve okulumuzun sosyal medya hesaplarında paylaşımları yapılmaktadır.

9-Okulumun teknik araç ve gereç yönünden yeterli donanıma sahip olmasını isterim.

-Okulumuzda moda tasarım atölyesi, kaynak sınıfı, bilgisayar laboratuvarı, Otomotiv arıza teşhis eğitim seti, Berber ve kuaför atölyelerinde eğitim ve öğretim faaliyetlerimiz devam etmektedir. 

10-Okulda öğretmenlere araç gereç dağıtımında eşitlik ilkesinin uygulanmasını isterim.

-Okulumuzda isteyen her öğretmenimize hiç ayrım yapmaksızın araç ve gereç desteği sağlanmaktadır.

04-10-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.10.2022 - Güncelleme: 13.12.2022 10:17 - Görüntülenme: 179
  Beğen | 7  kişi beğendi