TEKİRDAĞ / MALKARA - Malkara Mesleki Eğitim Merkezi

Öğrencilerimize Okula Yönelik Beklenti Anketi Düzenledik

Öğrencilerimize Okula Yönelik Beklenti Anketi Düzenledik. Anket soruları, sonuçları ve sonuçların değerlendirmesi aşağıdadır.

20-10-2021

ANKET SONUÇLARI VE DEĞERLENDİRME

Bu ankete okul öğrenci sayımızın yaklaşık yarısı olan 55 öğrencimize uygulanmıştır.

Ankette beklentisi en yüksek olan ilk 5 madde ve değerlendirilmesi aşağıdadır:

1.(12.Madde): Okulumuzda geleneksel hale gelecek festival gibi etkinliklerin düzenlenmesini istiyorum.

2.(14.Madde): Okulumuzdaki sportif araç gereçler yetersiz.

3.(3.Madde): Okulda gerçekleştirilen sosyal aktiviteler yetersiz.

4.(1.Madde): Okulumuzu fiziki açıdan yetersiz buluyorum.

5.(2.Madde): Sınıf mevcutlarımız çok kalabalık.

DEĞERLENDİRME:

-Mesleki Eğitim Merkezleri Lise Diploması vermeye başladığından ilk mezunlarımızdan başlayarak mezuniyet kutlaması yapmayı ve bunu geleneksel hale getirmeyi planlamaktayız.

-Okulumuzda sportif araç ve gereçlerin sayısı arttırılacaktır.

-Okulumuzda sosyal aktiviteleri arttırma konusunda öğretmenlerimiz ile çalışmaları başlattık.

-Okulumuz Malkara Yeni Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi bünyesinde faaliyet göstermektedir. Dolayısı ile fiziki yapı olarak imkanlar kısıtlıdır.

-Okulumuzda sadece  9. Sınıf öğrencilerinin sayısı fazladır. Bunun için sınıfı ikiye ayırmak için çalışmalar yapmaktayız.

Yayın: 20.10.2021 - Güncelleme: 20.10.2021 16:06 - Görüntülenme: 330