Mesleki Aidiyet Ölçeği Sonuçlarına Göre Yaptığımız İyileştirme Çalışmaları

Ekim ayında öğretmenlerimize uyguladığımız "Mesleki Aidiyet Ölçeği" sonuçlarını raporlayıp web sitemizde yayınlamıştık. (İncelemek İçin Tıklayınız)

Her maddesi 5 tam puan üzerinden değerlendirilmiştir. Ölçeği değerlendirilmesi için 4 puanı (Katılıyorum) ölçüt aldık. Bu ölçüte göre ölçeğin sadece 19.maddesi "Kurumun Fiziksel İmkanları (Bina, Malzeme v.s.) Yetersizdir" (3,25 Puan) ölçüt puanın altında kalmıştır. Bu konuda kurumumuz imkanları çerçevesinde bazı iyileştirme çalışmalarında bulunduk. Bunlar;

-          Okulumuzun kendisine ait binası bulunmamaktadır. Binamız, Malkara Sanayi Sitesi Sosyal Tesislerindeki kooperatife ait olup süresiz ve bedelsiz olarak faaliyet göstermektedir. Dolayısı ile küçük bir alana sahibiz. Binanın tün birimleri faaliyettedir.

-          Kurum olarak faaliyet gösterdiğimiz tüm birimlerin kontrollerini gerçekleştirip eksikleri gidermeye çalıştık.

-          Öğretmenler odasında bulunan dolap ve koltukların bakımları yapılarak arızaları giderildi. Tv'nin program güncellemeleri yapıldı.

-          Arızalı durumda olan dizüstü bilgisayarlar onarılıp güncellenerek öğretmenlerimizin hizmetine sunuldu.

-          Kütüphanemiz kaynak açısından zenginleştirildi. Çalışma koltukları ve masanın bakım ve onarımları yapıldı. Kütüphaneye öğretmen ve öğrencilerimizin çalışmalarında yardımcı olması için internet bağlantılı bilgisayar konuldu.

-          Soğuk havalarda sıcak su ihtiyacı için lavabolara su ısıtıcısı bağlandı.

-          Bilgisayar laboratuvarındaki bilgisayarlar elden geçirilerek güncelleme, bakım ve onarımları yapıldı.

-          Okulumuzun tüm birimlerinin elektrik tesisatları gözden geçirilerek yeterli aydınlatmalar sağlandı.

-          Moda Tasarım Teknolojisi Atölyesinde bulunan makinelerin bakım, onarımı yapılarak eksiklikleri giderildi.

-          Kuaför/Berber sınıfının sıcak su ihtiyacı giderildi.

-          Arızalı durumda bulunan "Motor Yönetim Sistemi Eğitim Simülatörü" nün arızalı parçaları tedarik edilerek alan öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından aktif hale getirildi.

07-12-202202-12-202202-12-202202-12-202202-12-202202-12-202202-12-202202-12-2022

Yayın: 02.12.2022 - Güncelleme: 07.12.2022 12:03 - Görüntülenme: 202