Emekli Öğretmen Sayın Muzaffer KÜÇÜKGACAL'ın Okulumuza Ziyareti

2016 Yılında emekli olan Sınıf Öğretmeni Sayın Muzaffer KÜÇÜKGACAL öğretmenimiz,  davetimizi kabul ederek okulumuzu ziyareti ile bizleri onurlandırmışlardır.

Okul müdürümüz Sayın Şahin ÇELEBİ, değerli öğretmenimizin bizleri kırmayıp davetimize icabet ettiği için teşekkürlerini ileterek öğretmenler gününü kutladı.

Emekli öğretmenimiz Sayın Muzaffer KÜÇÜKGACAL, okulumuz öğretmenleri ile söyleşilerde bulundu. Meslek hayatındaki yaşadığı anılarından bahsetti. Özellikle genç öğretmen arkadaşlarımızla mesleki bilgi ve tecrübelerini paylaşarak tavsiyelerde bulundu. Öğretmenlik mesleğinin ne kadar onurlu ve bir o kadar da özveri gerektiren bir meslek olduğunun önemine değindi.

Öğretmenimize bizlerle paylaştığı mesleki bilgi ve tecrübelerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bizlere tavsiye niteliğinde olan sözlerini çok değerli buluyor ve burada özellikle birkaçını paylaşmak istiyoruz;

*Kendinizi her zaman yeniliklere açık tutun,

*Her zaman tutarlı olun,

*Öğrenci velileri ile her zaman iletişim halinde bulunun,

*Ev ziyaretlerinde bulunun. Öğrencinin, sizi ailesinin yanında görmesi onun için çok önemlidir.

*Her zaman adil olun,

*Öğrencilere düşünmeyi öğretin,

*Öğrencilerin sorunlarına ortak olmaya, çözüm yolları bulmaya çalışın.

30-11-202130-11-202130-11-202130-11-2021

Yayın: 30.11.2021 - Güncelleme: 30.11.2021 21:35 - Görüntülenme: 349